B1 B2 B3

I forbindelse med etablering af golfbaner har vi skabt en niche i firmaet med speciale i "modelering" af landskabet i tæt samarbejde med den udførende golfbane arkitekt og/eller bygherren. 
I forbindelse med anlægning af golfbaner skal der tænkes meget på arbejdsmetoder samt benyttelse af de rigtige maskiner og redskaber.


Med referencer som;

  • Golfklub Storådalen i Holstebro,
  • Morsø Golfbane.
  • Karup Å Golfbane.
  • Herning Golfbane.
  • Brande Golfbane.
  • Struer Golfbane

har vi fået en rigtig god baggrund for at udføre jord og anlægsopgaver til golfbaner.

Vi specialiserer os i at være et firma, hvor der er direkte forbindelse mellem udførende og kunden/bygherren/arkitekten. Det betyder at eventuelle tilpasninger udføres straks og derved mindskes dobbeltarbejde. Vores dygtige maskinfører kan afrette og forme greens, bunkers og fairways til både spændende og udfordrende huller.

Vi tilbyder bl.a. også at udføre små tilrettelser og ændringer af etablerede baner/huller, opgaver som umiddelbart ikke kræver tegninger m.m. Her kan vi være behjælpelige med løsningsforslag eller formidle løsninger.

 

Morsø Golfbane 2007
Etablering af 18 stk. greens med tilhørende bunker m.m.
Forskellige foto eksempler.

 

1

Cat 322 C gravemaskine med Micro Digger og Tiltsskovl,

BoB Cat T 300 bånd dozer som ses her på billedet.

Derudover anvendes Traktor med dumpervogne, rotorharve, stennedlægningsfræser, 3 tands grubber, bunkerriver til fin afretninger.
De er nogle af de maskiner vi gerne vil anvende til etablering af golfbaner.

 

2

Green nr. 1 med opgravede render klar til dræn, kanten mod fairway er etableret.
Dræn er placeret mest hensigtsmæssig iht. fald på green.

 

3

Her fuld gang i indkørsel af vækstmuld over drænlaget, de meget vigtige højdepinde ses bl.a. midt i green.

 

4

5

Indlægning af drænlag 10 cm, vi kører med bånddozer for at mindske trykket, tykkelsen og jævnheden styres af håndmanden, nederst på billedet ses den skærende kant mod fremtidig sandbunker, højdekurverne er afrettet med gravemaskine. Billedet til højre viser endnu en green med tilhørende bunker klar til dræn. Bemærk at jorden består af meget stiv lerjord som således vanskliggør arbejdet yderligere.


Kloak

Vores medarbejdere har alle gemmengået kloak/rørlægger uddannelser og står klar til at udføre alle former for kloakarbejde. Kloakarbejde kan bestå af løsninger til private i byzone, kloakløsninger i åbenland, industri og Landbrug.

Udgravning

Vi udfører mange forskellige jordarbejds projekter, både som hovedentreprenør og som underentreprenør i den forbindelse udføres forskellige udgravningsopgaver.

Lad os tage en snak

Vi står altid klar med et godt råd.

Lindtorpvej 1, Linde
7600 Struer

+45 20 66 99 99

+45 97 48 70 49

ivan@ivanbj.dk

adm@ivanbj.dk