Alt i jordarbejde til landbrug, industri og private

Hos entreprenør Ivan Bastrup Jakobsen er jordarbejde et af vores specialer. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din næste opgave. Vi kan påtage os alle opgaver i jordarbejde, også de lidt mere specielle områder, både som hovedentreprenør og som underentreprenør.

Vores maskiner er udstyret med blandt andet 3d GPS anlæg og laserstyret teknik. Denne process er meget effektiv til moderne anlægsarbejde.

Søer

Entreprenør Ivan Bastrup Jakobsen har etableret mange naturprojekter som vandløbsprojekter, søer og vandhuller i det ganske land.
Vi har stor erfaring i anlæggelse i samspil med Natur og Miljø afdelinger i kommunerne, rådgivere, og de enkelte lodsejere. Vi kan også være behjælpelige med ansøgninger/tegninger og dialog med Natur og Miljø konsulenter, samt ideer til anlæg.

Golfbaner

I forbindelse med etablering af golfbaner har vi skabt en niche i firmaet med speciale i "modellering" af landskabet, i tæt samarbejde med den udførende arkitekt og/eller bygherren. Hos os har vi altid fokus på arbejdsmetoder samt benyttelse af de rigtige maskiner og redskaber. 

Vores dygtige maskinfører kan afrette og forme greens, bunkers og fairways til både spændende og udfordrende huller.

Vi tilbyder bl.a. også at udføre små tilrettelser og ændringer i eksisterende baner og huller, opgaver som umiddelbart ikke kræver tegninger m.m. Her kan vi være behjælpelige med løsningsforslag eller formidle løsninger.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok